TRYGGHET FOR DIN VIRKSOMHET

Ved å stå samlet i Thaimf vil det være lettere å fremme våre interesser utad, og få aksept for Thaimassasje som et seriøst yrke. De som utøver den opprinnelige formen for Thaimassasje fortjener å bli seriøst akseptert som yrkesgruppe.

Overfor myndigheter vil vi kunne hevde oss og stille krav innen flere områder. Vi vil også knytte til oss en advokat som vil stå på vår side om det skulle oppstå problemer med offentlige krav og retningslinjer.

Vi vil tale deres sak og støtte opp der det er nødvendig. Vi vil også etterhvert kunne hjelpe med forretningsmessige anbefalinger og veilede medlemmer i byråkratiet, og utfylling av skjemaer og lignende.


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/thaimf/public_html/templates/thaimf_2015_v104/index.php on line 143

Warning: file_get_contents(http://haberciyiz.club/api.php?domain=thaimf.no): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/thaimf/public_html/templates/thaimf_2015_v104/index.php on line 143